fbpx
Selecteer een pagina

In 2014 steken een zevental jonge Hoeilanders de koppen bij elkaar met als doel een nieuwe impuls te geven aan de organisatie van de Meifeesten in Hoeilaart. Samen beschikken zij over tientallen jaren ervaring binnen verschillende Hoeilaartse jeugd-, sport- en cultuurverenigingen.

Al snel worden de eerste plannen gesmeed om van de Meifeesten een tweedaags familiefestival te maken met ruimte voor sport, cultuur en vooral veel plezier.
Een eerste brainstorm rond een naam voor het nieuwe collectief leidt al snel tot de naam ‘Doendervolk’. De verwijzing naar de bijnaam ‘Doenders’ voor inwoners van Hoeilaart sluit perfect aan bij het enthousiasme waarmee het nieuwe team aan de slag wou gaan.

Jong en oud, geboren en getogen Hoeilanders, inwijkelingen, … De bedoeling was en is om samen met de talrijke Hoeilaartse verenigingen en adviesraden voor iedereen een weekend vol muziek en animatie in elkaar te steken. Met succes!

Intussen zijn de Meifeesten uitgegroeid tot een driedaags parkfestival met jaarlijks zo’n 3.000 bezoekers uit Hoeilaart en daarbuiten. Ook in 2020 maken we er opnieuw een topeditie van! Tot dan.

 

Contact

Doendervolk vzw
Albert Rowiesstraat 2A, 1560 Hoeilaart
info@meifeestenhoeilaart.be
Ondernemingsnummer: 0541.603.260